12. november 2021

Klassikoosolek

 Täna alustasime päeva klassikoosolekuga:

Kõigepealt võttis sõna õpetaja. Õpetaja muredeks on:

- osadel lastel puuduvad pidevalt õppevahendid (paraku ühed ja samad õpilased);
- suhtumine õppetöösse on halvenenud;
- on lapsi, kes ei kanna koolivormi ;
- tüdrukud armastavad olla lahtiste juustega, kuid see ei ole paraku korralik koolisoeng ning segab   õppetööle keskendumist (sama mure oli ka kehalise õpetajal);
- mõned korrapidajad ei ole hoolsad ja jätavad oma ülesanded täitmata.

Miks on vaja kanda koolivormi? Sest see on kirjas meie kooli kodukorras ning hoolekogu on selle otsuse vastu võtnud. Koolivorm loob ühtsustunde, kõik lapsed on võrdsed, koolivorm on korrektne ja  ilus silmale vaadata. 

Seejärel rääkisid lapsed oma muredest. Selgus, et meil on klassi tekkinud üks riiukukk, kes kipub tüli norima ja kaklema. Nii juhtus ka täna hommikul garderoobis. Õnneks astus juhtumit pealtnäinud Rando vahele ja läks kiusatavale lapsele appi. Väga tubli ja julge tegu!

Probleeme oli teisigi. Arutlesime, mida me nende tekkinud probleemidega saame üheskoos ette võtta. Lapsed arvasid, et kuna me oleme kõik klassis nagu üks suur pere, siis me peame üksteist rohkem toetama ja aitama. Igas peres juhtub ikka tülisid ning siis tuleb asja arutada ja ära leppida. 

Aga rõõmustavaid asju on ikka ka. Kuna on reede, siis jagasime  "Pesade" mängu auhindu. Sel nädalal siis tulemused järgmised:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar