3. september 2019

Tegus teisipäev

Alustasime oma päeva hommikuringiga. Kuigi õpetaja sai eile juba laste nimed selgeks, siis mõnedel lastel endil on veel väike segadus nimedega. Seetõttu mängisime nimemängu. Õpetaja alustas:" Mina olen õpetaja Marju ja mulle meeldivad maasikad." Seejärel tutvustasid lapsed end ja lisasid juurde enda nimetähegaga algava toreda asja. Selgus, et see ülesanne ei olnudki kõige lihtsam =)

(pildi suurendamiseks klõpsa pildile)


Teise tunni ajal oli lastele väike üllatus. Meid tulid tervitama politseinikud, kes rääkisid ohutust  liiklemisest, kinkisid meile "Liiklusaabitsa" ja tunniplaani ning jagasid kleepse. Eriti põnev oli vaadata politseinike abivahendeid (käeraudu, kumminuia jne) ning uudistada politseiautot. Meie auks pandi tööle ka vilkurid ja sireenid =)
Lastega vesteldes selgus, et mitte kõik lapsevanemad ei täida liikluseeskirju ning lapsed olid oma vanemate pärast mures. Siinkohal panengi lastevanematele südamele, et autosse istudes tuleb kinnitada turvavöö ja sõidu ajal ei tohi rääkida telefoniga! Püüame olla lastele eeskujuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar