25. september 2015

Täitsa teistmoodi spordipäev

Tänane spordipäev oli tavapärasest täitsa erinev. Kui muidu võistleme jooksus, kaugushüppes ja palliviskes, siis tänased spordialad olid hoopis militaarset laadi, sest spordipäeva viisid läbi meile juba eelmisest nädalast tuttavad sõdurionud.
Kõigepealt rivistus terve algklassipere staadionil ühte pikka-pikka rivvi. Hommikul oli õues tihe udu, lausa nii tihe, et ühest rivi otsast teise ei näinudki. Tegime soojendusjooksu ja seejärel koos õpetaja Riina ja gümnaasiumineidudega tantsisime muusika järgi. 12. klassi noormees Sten-Gregor näitas venitusharjutusi, sest spordis on väga oluline, et lihased soojaks saaksid. Õpetaja Õpetaja Moonika joonistas näovärvidega igale lapsele käe peale numbri, mille järgi moodustasime kaheksa rühma. Igat rühma juhtis üks õpetaja. Mina sain endale rühma number 7, seetõttu palun väga vabandust nende vanemate käest, kelle lapsi piltidelt ei leia, sest nemad olid kuskil teistes rühmades ja seetõttu ei olnud võimalust neist pilti teha. Rühmad liikusid järgemööda ühest võistlustegevuspaigast teise. Kui vahepeal õnnestus mõnda meie klassi last kohata, siis üritasin ka pilti teha. Piltide kvaliteet on ka üsna kehv, sest oli udu ja objektiiv läks kogu aeg niiskeks. Aga ehk mingi ettekujutuse meie vahvast päevast ikka saab. Pärast võistlemisi ootasid sõdurid meid lõunasööki sööma, söögiks laste lemmik - makaronid hakkliha ja ketśupiga, kõrrejook ning magustoiduks pirn. Aga enne pidid lapsed käed ära pesema "välikraanikausis" =)
Lapsed jäid spordipäevaga väga rahule. Suuremate laste käest kuuldus päris tihti, et see on parim spordipäev, mis meil üldse olnud on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar