3. september 2015

Kolmas koolipäev

Tänane hommik algas suure saginaga, sest esimene tund oli kehaline kasvatus. Aga õnneks laabus kõik kenasti, riided said vahetatud ja lapsed jõudsid teise tundi peaaegu õigeks ajaks =)
Hommikuringis treenisime oma mälu sõnamänguga "...  koolikotis on...", kus tuli meelde jätta ja nimetada kahe eelneva kaaslase sõnad ja lisada veel enda oma. Selgus, et see polegi nii lihtne ja väikeseks takistuseks oli ka see, et kõikide laste nimed ei tulnud kohe meelde. Tuletasime meelde ka koolis käitumise reeglid ja hea inimese reegli (hea inimene oskab õnnetusi ära hoida) (klõpsa pildile).

Matemaatika tunnis õppisime geomeetrilisi kujundeid. Vaatasime lõbusat slaidiprogrammi kujunditest ja lahendasime nuputamisülesandeid kujundite kohta ning tegime töövihiku ülesandeid. Tööõpetuse tunnis kasutasime geomeetrilisi kujundeid śabloonidena. Päris keeruline oli hästi täpselt joonistada ja seejärel kujundid välja lõigata ning aluspaberile kleepida. Õppisime ka seda, kuidas värvilist paberit säästlikult kasutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar