23. veebruar 2022

Tähistasime kodumaa sünnipäeva

 Piduliku meeleolu saime juba eilsel kaunil kontserdil, kus esinesid suurepärane helilooja ja pianist Olav Ehala ning imeline laulja Hanna-Liina Võsa:

Täna tähistas koolipere kodumaa sünnipäeva piduliku aktusega. Kuulasime mudilaskoori laule ja nautisime 4. klasside rahvatantsu. Suured kooliõpilased tutvustasid meile Eestimaa sümboleid ja rääkisid meie ajaloost. Nad oskasid seda teha nii paeluvalt, et terve saalitäis lapsi kuulas neid innukalt ja hiirvaikselt. Muidugi pidasid ilusa pidukõne ka koolidirektor ning õppejuht. 


Matemaatika tunnis harjutasime peastarvutamist ning saime vastustest kokku teemakohase pildi:

Eesti keele tunnis lugesime rahvussümbolist suitsupääsukesest, otsisime tekstist küsimustele vastuseid  ning täitsime töölehte:

Kui sa soovid Eestimaa sümbolitest ja loodusest rohkem teada saada, siis soovitan lugeda seda raamatut:

Kunstitunnis kehastusime moekunstnikeks ning disainisime rahvuslikus stiilis riideid. Kahjuks kõik tööd ei saanud valmis, aga mõned siiski. 



Hulknurkade õppimisel joonistasime kunstitunnis selliseid hulknurki, kus ühendasime joonlaua ja pliiatsi  abil omavahel hulknurga tipud ja saime väga vahvad "teemandid". Värvisime need vildikatega sini-must-valge kombinatsioonis ära ja klassi seinal mõjuvad need väga efektsete kaunistustena:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar