14. veebruar 2022

Meeleolukas sõbrapäev

Kuna sel nädalal on sõbrapäev, siis rääkisimegi sõprusest. Vaatasime õpetaja koostatud slaidiprogrammi, kus kirjas vanasõnad ja kõnekäänud sõpruse kohta. Mõtisklesime iga ütluse kohta, mida sellega on tahetud öelda ja kas kellelgi on oma elust tuua näiteid. 


Lugesime õpikust sõbrapäeva kohta, täitsime töövihikus ülesandeid sõpruse kohta ning nuputasime töölehe kallal.

Matemaatikatunnis harjutasime arvutamist ja vastustest saime kokku vahva piltloto:


Ka inglise keele tunnis keskendusime valentinipäevale. Selle kohta saad lugeda SIIT:

Aga eriti põnev oli kunstitund, sest täna me voltisime märkmikusse põnevat südant. Õpetaja oli eelnevalt hea sõbra Birgiti juhendamisel edukalt läbinud ka voltimise töötoa =)

Kõigepealt vaatasime lastega, milline see voltimisekunst on ning mida kõike on võimalik raamatutest, ajakirjadest jne voltida =) Need imeilusad pildid panid küll ahhetama, aga veidi ka lapsi muretsema, et küllap on see voltimise kunst üliraske ja nemad küll sellega hakkama ei saa =)

Seejärel asusime ka ise tööle. Birgit oli meile kõik materjalid ette valmistanud ning õpetaja juhendamisel valmisid tänasele päevale sobilikud südamed. SUUR AITÄH BIRGITILE!

Et töö nõudis väga täpset joonluaga mõõtmist, siis oli klassis kuulda ainult vaikset nohinat. Ühtlasi saime üle korrata matemaatikas just õpitud mõisted "paralleelsed sirged" ja "täisnurk".


Ja esimesed südamed saidki valmis. Laste rõõm oma avastusest, et tuligi välja, on näha nende silmadest =) Osavamad ja kannatlikumad hakkasid kohe pusima ka teise südame kallal.

                                       

Aga sellega veel meie tore koolipäev ei lõppe. Õhtul toimub ju sõbrapäeva disko =)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar