14. september 2016

Toimekas kolmapäev

Eesti keele tunnis laulsime "Tähelaulu" ja tuletasime meelde täishäälikud.

Jaotasime häälikuid "kahte suurde kotti", mille pealkirjadeks olid "Täishäälikud" ja "Kaashäälikud". Kaashäälikud jaotasime veel omakorda suluta kaashäälikuteks ja sulghäälikuteks. Abimeheks olid meil häälikumajad:

Tuletasime meelde häälikupikkuste määramist ja mängisime sõnamänge.
Harjutasime vihikusse ärakirja ja tegime töölehte:

Matemaatikatundi alustasime peastarvutamisega. Tänased ülesanded olid tekstülesannetena ning seetõttu tuli hästi tähelepanelikult kuulata ja kaasa mõelda. Mõned ülesanded olid ka väikese trikiga. Näiteks: Linnumajas sõi 5 rasvatihast, 3 sootihast, 2 sinitihast ja 3 leevikest. Mitu tihast oli kokku?
Ühiselt valmis arvutamise tulemusena  pilt linnumajast:



Ka töövihikus olid toredad ülesanded meie paigalindudest. Ühtlasi saime üle korratud ka liitmise ja lahutamise omadused:

Loodusõpetuse tunnis õppisime puid. Vaatasime slaidiprogrammi ning samal ajal täitsime ka tööraamatut. Tahvlile seadsime üles puude kohta näituse, mille abil saab samuti puud selgeks õppida. Arvutitunnis uurisime puid, otsisime puude kohta infot ja mängisime õppemänge.

Inglise keele tunnid toimuvad meil kolmes rühmas. Tänase inglise keele tunni tegemisi saab vaadata inglise keele blogist SIIT:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar