5. detsember 2016

Algas uus nädal

Taaskord on alguse saanud uus nädal. Kuna eile oli teine advent, siis süütasime meiegi klassis küünla ja kuulasime toredat jõulujuttu. Regmari ema Algi üllatas meid kauni jõulupärjaga ja päkapikudki olid veidi magusat korvi sisse poetanud.

Kunstitunnis meisterdasime vahvaid päkapikke käbidest. Idee pärineb Adeele ema Kaarini käest ning neid päkapikke meisterdasime siis, kui Adeele vend Karl oli kolmandas klassis =)

Nüüd kasutasime värvilise paberi asemel hoopis punast vilti. Käbidega varustas meid Adeele ema Kaarin. Et lauad liimiseks ei läheks, sättisime laudadele Andri ema Mirjami toodud kiled.
Päkapiku meisterdamiseks on vaja kuusekäbi. Näo lõikasime roosast paberist ning vildikatega joonistasime silmad, nina ja suu. Liimisime vatiinist juuksed. Kõige keerulisem oli meisterdada mütsi. Mütsi tegime punasest vildist ning kaunistasime vatiiniribaga. Ja siis jäi kleepida veel habe ning päkapikk oligi valmis.

Kuna Regmar oli oma sünnipäeval haige ja kooli tulla ei saanud, siis laulsime talle täna sünnipäevalaulu ning õnnitlesime kaardiga. Päkapiku toodud kommid sai Regmar lastele laiali jagada =)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar