13. detsember 2016

Aasta Keskkonnategu

24. novembri postituses edastasin oma tütre Merili info aktsiooni "Kohv käib tassi" kohta. Nüüd selgus, et nad osalevad oma projektiga Aasta Keskkonnateo kandidaadina. Kutsun teid üles toredate noorte toreda projekti poolt hääletama =)

Hääletada saab 22. detsembrini siit:
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/keskkondmeieumber/haaletus-tule-ja-aita-valida-aasta-keskkonnategu-2016?id=76542382

„KOHV KÄIB TASSI!“- ISABEL PALUMÄE, LOORA GRÃœNVALD, HANNA KRISTIINA LIHT, MAI MÕTTUS, MARKUS MUUK, JÃœRGEN LUUS, MERILI PÄRN, DEVON NATHANIEL GAWLEY
Aktsiooni „Kohv käib tassi“ eesmärgiks on ühekordsete papptopside vähendamine kasutades kohvi kaasa ostmiseks oma kruusi või termost. Aktsiooniga tulid kaasa kohvikud ja teised sarnased asutused. Ajendiks oli keskkonnaökoloogia tund, kus rääkisime Euroopa jäätmetekke vähendamise nädalast ning saigi välja mõeldud idee, millega kaasata ka suuremat rahvahulka.
Saime väga palju positiivset tagasisidet ja seda eriti kohvikute poolt. Nad soovisid ise aktsioonis kaasa lüüa ja tegid lisasoodustusi neile, kes oma kruusi/termosega tulid. Samuti levis aktsiooni idee jõudsalt ning osalejate arv kerkis 1000-ni.
Tulevikus võiks aktsiooni teha veelgi suuremalt ning kaasata rohkem erinevaid kohvikuid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar