19. veebruar 2016

Maakondlik playboxide võistlus

Oleme oma koolis mitmeid aastaid teinud erinevaid playboxe ja lastele need väga meeldivad. Seetõttu tegime sügisel ettepaneku, et vahelduseks muudele toredatele võistlustele ja ainekonkurssidele võiksid lapsed osaleda ka hoopis teistsugusel maakondlikul üritusel - playboxide võistlusel. Ja meie kool oli heal meelel nõus seda üritust ka ise läbi viima. Et välja selgitada, kes meie koolist osaleks, siis toimus meil eelmisel reedel oma kooli playboxide võistlus, kus võitjaks 1. b klassi võistkond (vaata eelmise reede postitust).
Eile siis oligi see tähtis päev =)
Osales 14 Harjumaa kooli, täitsa paras arv esimese korra kohta. Kutsusime ka oma valla teisi koole, aga kahjuks ükski neist ei soovinud kaasa lüüa.
Terve meie algklassipere tuli kaasa elama nii külalisesinejatele kui muidugi oma koolikaaslastele. Eriti suurt elevust tekitas źürii saali tulemine, sest źüriisse kuulusid laulja Getter Jaani, laulja-näitleja-helilooja-lavastaja Kaarel Orumägi ja nukunäitleja Margit Aasmaa.
Kõik esinejad olid väga vahvad ja nautisid laval esinemist täiel rinnal. See mõnus "feeling" ja sünergia jõudis lavalt ka pealtvaatajateni ja pakkus mõnusaid kontserdielamusi.
Randvere Kool  Ice cream "Helista mulle mobiilile":

Lagedi Kool  Kukerpillid  "Kui naine armastab meest":

Kiili Gümnaasium  Curly String  Kauges külas":

 Püünsi Kool  Tanja "Amazing"

Saku Gümnaasium  Ice cream "Tahan saada staariks":

Ruila Kool  Vanilla Ninja "Dangerzone/ClubKung Fu":

 Haabneeme Kool  Curly Strings "Maailm heliseb":

Kose Gümnaasium  Väike Ott Lepland "Lambarock":

 Loksa Gümnaasium  Curly Strings "Maailm heliseb":

Saue Gümnaasium  Getter Jaani ja Maia Vahtramäe "Meelelahutajad":

 Turba Kool  Kruuv "Tiiu talu tütrekene":

Kehra Gümnaasium  Getter Jaani "Teater":

Paldiski Põhikool  Ice Cream "Helista mulle mobiilile":

Kuusalu Keskkool  Väino ja Toomas Uibo "Vari":

Nüüd olid kõik võistlejate etteasted läbi ja vahepalana esitasid meie kooli suuremad õpilased omi playboxe:

Ja siis oli aeg hakata auhindu jagama.


Źürii andis välja väga keeruliste nimetustega eripreemiaid, mida hetkel enam ei suuda kuidagi meenutada =). Seeärel saabus kätte 3. koha auhind "Kukerpillidele":

2. koht Tanjale:

Ja 1. koht meie väikesele Otile ja tema bändile!!! Juhhuuu!!

Meil on koolis ilus komme küsida tuntud inimestelt autogramme. Nii olime ette valmistanud pildiga kaardikesed, kuhu sai autogrammi võtta. Autogrammisoovijate järjekord oli pikk, õnnelikel õnnestus ka pilti teha =)
Saime ürituse kohta vaid positiivset tagasisidet, külalised olid väga rahul ürituse mõtte ja korraldusega ning soovisid järgmisel aastal jälle tulla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar