21. detsember 2021

Algklassiperel on tavapäraselt traditsiooniks ühised jõulupeod koos vanematega. Paraku  ka sel aastal ei saanud vanemad peol eriolukorra tõttu osaleda. Kuid muretseda ei maksa, sest kogu pidu filmiti üles ja seda saab juba õige pea vaadata kogu perega koos.

Pärast pidu tulime päkapiku järel oma klassi, kus päkapikk jagas meile pakid. 

3. a klassis käivad väga vahvad õpilased, kel on väga toredad vanemad. Seetõttu tahtsin kõikidele peredele omalt poolt soovida imelisi jõule väikese kaardikesega: 


Oleme lastega viimasel ajal teinud päris mitu kollaaźitehnikas kunstitööd. Sain ka ise sellest nii palju innustust, et soovisin meisterdada oma kätega lastele midagi kingituseks. Nõnda muutus õpetaja töötuba tõeliseks päkapiku töötoaks, kus terve nädal oli igal pool erinevaid pabereid ja muud paberitööks tarvilikku. Nõnda valmisid lastele kollaaźitehnikas järjehoidjad. Iga järjehoidja on erinev ja seda tehes on mõeldud just selle lapse peale. Ja peab nentima, et see oli üks tore loominguline ja emotsionaalne nädal! Miks just järjehoidjad? Sellepärast, et õpetaja südameasjaks on meelitada lapsed raamatuid lugema ja lugemist nautima =)
                             
Järjehoidja teisele poole lisasin väikese mõttetera lugemise kohta:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar