17. märts 2017

Viimane koolipäev

Kuigi koolis käia on täitsa vahva ja me teeme siin palju toredaid asju, siis pikk veerand väsitab nii lapsi kui õpetajaid ikka päris ära. Seetõttu rõõmustasime algava koolivaheaja üle. Algklassiperel on kena tava koguneda veerandi lõpus aulasse ja kiita tublisid lapsi ning õpetajaid tehtud töö eest.
Kõigepealt tunnustasime tublisid õppureid. Ainult "viielised" said direktori käepigistuse ja au seista laval. Meie klassi "viielised" olid ADEELE, HELERI, ANDRE, MERILIIS ja MATILDA (täna puudus).
Kõik viielised üheskoos
 "Nelja-viielised" loeme ette ja nemad tõusevad oma kohal püsti ning lehvitavad saalisviibijatele:


Seejärel kiitsime emakeelenädala tublimaid osavõtjaid. Neid oli nii palju, et kõikide pilte poleks siia kuidagi mahutada saanud:


Vahepeal lõid piduliku meeleolu ja tantsisid meile 1. klassi õpilased õpetaja Kai juhendamisel:


Kooli direktor andis tänukirjad 2.b klassi andekatele playboxis osalejatele, kes saavutasid maakonnas suurepärase II koha. Lapsi juhendas õpetaja Maarika.


Kose vallavolikogu esimees Uno Silberg andis üle  auhinnad joonistusvõistluse võitjatele ja tänas nende juhendajaid õpetaja Kaid ja õpetaja Sirjet:


Klassitunnis arutlesime, kuidas oleme saavutanud selleks veerandiks püstitatud eesmärgid ja millised eesmärgid võiksime seada uueks veerandiks.

Iga veerandi lõpus kingib õpetaja väikese magusaampsu kõige vähem koolist puudunud õpilastele. Kuigi kolmas veerand oli väga pikk, siis mitte ühtegi tundi ei puudunud sel ajal REGMAR, BERIT, MARCUS-SEBASTIAN ja RUUBEN!

Täna selgus ka meie pesade käitumismängu võitja meeskond. Auhinnaks sai igaüks kaela kuldse medali, väikese diplomi ja kotitäie maiustusi, mida sõbralikult ühiselt omavahel ära jagada. Meie rändkarikaks on lilla karu.

Meie väikeste "pesade" liikmed on kõik väga erinevad, ent ometi oleme üksteisega sõbralikud ja arvestavad. Seetõttu valis õpetaja diplomile peale just selle pildi, mis iseloomustaks ühte toredat ühtehoidvat "pesa":

Selle veerandi võitjaks osutus pesa "Nelikud" koosseisus MATILDA, REILI, LUISE SUSANNA ja MARTIN.

Siis jagasime tunnistusi ja soovisime häid soove vaheajaks.


Ja kuna nüüd ongi käes vaheaeg, siis ei pea enam nii korraliku koolilapse näoga olema ja veidi koerust mahub ju iga lapse sisse veidi ära  =)


Et vaheaeg magusalt algaks, jagas õpetaja lastele põske panemiseks magusat ning saatis lapsed suure grupikalliga vaheajale.

TOREDAT VAHEAEGA JA OOTAN TEID JÄLLE KOOLI 27. MÄRTSIL!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar