19. september 2018

Vahva liiklustund!

Igal sügisel käivad meil liiklusnädala raames politseinikud koolis rääkimas ohutust liiklemisest. Nii ka seekord. Kuid täna oli loeng pisut teistmoodi kui tavaliselt. Muidugi rääkisid politseikadetid meile ka ohutust liiklemisest, näitasid meile liiklusmärke ja kontrollisid, kas lapsed liiklusmärke ka tunnevad. Meie klassi Karl-August oskas liiklusmärke nimetada lausa liikluseeskirjades kirjeldatud sõnadega. Väga tubli!

 Nüüd suundusime õue. Kõigepealt näidati tüdrukutele politseiautot, pandi peale sireenid ja vilgutati tulesid. Täitsa vabatahtlikult sai ka politseiautosse istuda =)

Samal ajal näitasid poisid ette oma jalgrattad ning politseikadetid vaatasid üle, kas rattavarustus on korras. Vajadusel anti näpunäiteid kaasa. Karl-August tuli täna kooli oma täitsa uue, eile kingiks saadud rattaga, ning sai politseinikelt kiita oma eeskujulikult korras ratta eest =)


Nüüd said poisid politseiautot uudistada:

 Ka tüdrukute rattad vaadati üle:
Aitäh politseikadettidele vahva ja õpetliku liiklustunni eest! Usun, et nii mõnestki koolijütsist kasvab teile kindlasti järelkasvu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar