15. veebruar 2018

Meeleolukas sõbrapäev

Tänane sõbrapäev algas usina sagimisega sõbrapostkasti juures. Igaüks soovis oma sõpradele saata toredaid soove ning veel toredam on ka ise vahvaid tervitusi ja kaarte saada.

Andri oli sõpru meeles pidanud ja jagas juba hommikul klassikaaslastele kommi. Ja ega see maiustamine meil täna ainukeseks ei jäänud =)

Ka tundides keskendusime sõbrapäeva teemale. Eesti keele tunnis lugesime sõprusest ja vana-aegsetest sõbrasalmikutest, töövihikus sobitasime luuletusse riimuvaid sõnu. Ühtlasi saime tekstist otsida ja üle korrata keelereegleid:


 Matemaatikatunnis panime kokku peastarvutamise lotot, kus lisaks sõbrapäevatervitusele tuli väga sobilik ja teemakohane pilt (sest kohe-kohe on algamas kollase koera aasta)  =)



Meie kooli üks vahvatest traditsioonidest on sõbrapäeva tantsushow. Nii kogunesimegi peamaja võimlasse, et ise esineda ja vaadata kaasõpilaste tantsunumbreid.



No ja ühe valentinipäeva tantsushow juurde kuulub ka 12. klassis traditsioon teha abieluettepanek, mis kõikide rõõmuks ka vastu võeti.  Nüüd jääb vaid pulmakutset oodata =)

Algklassipere tähistas sõbrapäeva sõbrapäevadisko ja playboxidega.
Meie klassi esituses laul "Buratino" (ansambel "Kala"):

 Teise loona esitasime Erich Kriegeri "Põgene, vaba laps!"


Võidu napsas kolmandat aastat järjest praegune 3. b klass ja õpetaja Maarika =)  Palju-palju õnne!
Hoiame neile pöialt maakondlikul playboxide võistlusel!
(video: lapsevanem P. Metsis)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar