14. veebruar 2012

TORE SÕBRAPÄEV!


Kui sõbral on valus ja haiget ta sai,
siis lohuta teda ja tee talle pai.
Kui abi sest pole, ikka kurb on ta meel,
sa kalli võid teha- nii paremgi veel.
Kui ikkagi rõõmsaks ei teda tee see,
võta viimane kompvek ja pooleks see tee.
Parimaks kingiks mis sõbrale tahta,
on see, kui ei hoita vaid enese nahka.

Tänane sõbrapäev algas väga üllatusterohkelt. Adriani ema koos Adrianiga olid küpsetanud mõnusaid küpsiseid. Oto-Beni ema läkitas kooli endatehtud maitsvad südamekujulised küpsised ja beseed. Kuna Oto-Ben on haige, tegi Oto-Ben oma sõpradele vahvad sõbrapäeva kaardid ka.
Õpetaja sai kingiks ilusaid kaarte ja hulga maiustusi. Loodetavasti aitavad lapsed seda kõike tasapisi ka ära süüa =) Õpetaja omalt poolt kinkis igale lapsele südamekujulise pulgakommi.

Päeva peale lisandus üllatusi muudkui juurde. Rasmuse ema tõi Rasmuse poolt kõikidele lastele pulgakommid ja sõpradele sõbrapäeva kaardid. Kui kommid said ära jaotatud, selgus, et kommitops oli hoopis vahva küünlalatern.

Õpetaja Kai kinkis kaasaskantava raadio koos kõrvaklappidega, et õpetajal oleks koeraga veelgi lõbusam jalutada ja sporti teha. Suur-suur aitäh, Kai!

Päeva lõpuks sai õpetaja veelgi toredaid üllatusi oma suurtelt ja väikestelt sõpradelt. Kõik kaunid hetked ja sõnad pildile ei mahu. Sellepärast tänan kõiki, kes mind tervitasid E-kaartidega, sõnumitega, meili teel või muul viisil mind meeles pidasid. Suured kallistused ja sõbrapäeva tervitused ka mu kallitele "viiendikele" (tean, et käite siin aeg-ajalt piilumas)!


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
Kallid ELERIIN, GEIDY, OTO-BEN, GEORG!
Ilusat sõbrapäeva! Saage ruttu terveks! Ootame teid juba kooli!
Klassikaaslased ja õpetaja Marju

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar