7. aprill 2021

"Lemmikloomad"

 EESTI KEEL

Esmaspäeval harjutasime veebitunnis koos etteütluse teksti kirjutamist. Eile jagasime etteütluse kirjutamiseks ära veebitundide ajad. Täna siis kogunesime igaüks oma rühma tunni ajal etteütlust kirjutama. Pärast kontrollis õpetaja ekraanilt kohe laste tööd ära ja andis suuliselt vigade kohta tagasisidet. Punast pastakat ei kulu hetkel üldsegi =)

Seejärel lugesid lapsed iseseisvalt töölehelt loomakuulutusi ja täitsid nende põhjal tabelit. Homses veebitunnis vaatame töölehe koos üle.

MATEMAATIKA

Tundi alustasime nagu tavaliselt peastarvutamisega. 

Õpetaja andis tagasisidet eilse tunnikontrolli kohta. Enamus lastest said "viied" ja olid ka mõned "neljad". See teeb rõõmu. Tundub, et korrutustabel on lastel kenasti peas ja võime minna juba suuremate arvude korrutamise juurde.

Nüüd tutvusimegi korrutamise tabeliga. Kui seni oleme õppinud korrutamist kuni 5-ni, siis selgus, et korrutamisel võib vabalt tegureid vahetada, korrutis sellest ei muutu. Nii et kui hakkame korrutama juba 6, 7, 8 või 9-ga, siis enamus korrutisi on meil juba selged (2x9 = 9x2; 5x8=8x5 jne)

Õppisime korrutustabelist vastuseid otsima ja tegime koos töövihikust lk 86. 

KUNST

Kunstitunnis jätkasime oma kevadise pildiga. Esmaspäeval ja teisipäeval maalisime värve segades tausta. Täna maalisime juurde pajuoksad ning pintslitrükis  "pajutibud või pajukassid". 


Õpetaja maalis koos lastega ja peab nentima, et see oli mõnus stressimaandav koostegemine (kuigi õpetajal nii vahvate lastega koos õppimine ei tekitagi mingit stressi) =)


Kui töö on kuivanud, tee oma pildist foto ja saada õpetaja meilile. Siis saame kauneid pilte koos imetleda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar