8. märts 2019

Vahva ja meeleolukas naistepäev

Naistepäeva hommik algas toredate üllatustega. Andre kinkis kõikidele klassi tüdrukutele kaardi ja väikese śokolaadi ning Egertil oli suur kandikutäis vahvleid ja väikeseid muffineid. Nii tore, et meie klassis leidub selliseid suurepäraseid dźentelmene.
Kolmanda tunni ajal kogunesime võimlasse, kus toimusid traditsioonilised tüdrukutepäeva võistlused. Täna viis võistlusi läbi õpetaja Ave.
Võistlused olid väga naiselikud. Kõigepealt "pühkisid" tüdrukud harjaga kokku "tolmurulle". Selgus, et õhupallidest tolmurullid kippusid minema lendama ja poole võistluse ajal asendati need vähemlennukate tolmurullidega (pallidega) =)



Kuna tüdrukud on tulevased emad, harjutati lapsevankriga sõitmist. Kuna elutempo muutub aina kiiremaks, siis pidid ka tüdrukud "ajaga kaasas käima" ning lausa lendasid oma vankritega ühest saali otsast teise. Nii mõnigi kord kukkus "titt", kelleks oli seekord karumõmm, vankrilt maha, aga sellest ei lasknud noored emad end häirida, titt visati kärmelt vankrisse tagasi ja sõit läks edasi =)



Pisut suuremaid lapsi saab juba kelguga sõidutada. Kolmandate-neljandate klasside tüdrukud sõidutasid "kelguga" oma nooremaid kooliõdesid:



Kuna on naistepäev, siis moodustasime inimkehadega tänase kuupäeva 8.03 ehk siis 8. märts:

Neljanda tunni ajal toimus suures aulas üllatuskontsert, kus esinesid "Kolm musketäri": Tõnis Sarap (bariton), Kaur Pennert (klaver) ja Silver Piiroja (bariton):
 Ühiselt koos ansambliga lauldi ka laulu "Kikilips":
Kontsert lõppes toreda üllatusega - kõik meie kooli tüdrukud, neiud ja naised said kooli meesperelt kingituseks lilleõie. Eriti pilkupüüdev oli meie koolid direktor oma uhke lillesülemiga:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar