11. september 2014

Klassiõhtu

Seekord valisid lapsed meie klassiõhtu teemaks "Kool". Laud oli lastevanemate abil teemakohaselt ja maitsvalt kaetud. Aitäh teile!
Kuna koolis on põhitegevuseks õppimine, siis ka meie klassiõhtu sisaldas neid teemasid, mida kahel esimesel koolinädalal õppisime. Varasemalt olime loosinud välja võistkonnad ning nüüd saigi oma teadmisi üheskoos proovile panna. Viktoriini teemaks oli "Kirjutusmaterjalid läbi aegade" - just see, millest mitmes eesti keele tunnis on juttu olnud ning näitustki uuritud. Suurt elevust pakkus "Kuldvillaku" mälumäng, kus põhiteemadeks loodusõpetuses õpitu, aga viimane küsimus oli matemaatikavallast. Kirjanduslikus mängus tuli kõigepealt küsimused klassist õiges järjekorras üles leida ja neile vastused välja nuputada. See ülesanne tunduski kõige raskem, sest tuli meenutada raamatutegelasi, kirjanikke ja muud raamatutega seonduvat.
Kui mõttetegevust nõudvad ülesanded läbi said, viis Geidy läbi toredad mängud, kus vahenditeks tualettpaberirullid ja joogikõrred. Pärast keriti paberirullid taas kenasti kokku ja nohuhooajaks oleme nüüd valmis, sest nuuskamispaberit jätkub terveks aastaks =)
Klassiõhtu lõpus jagasime diplomeid ja juba küsiti õpetajalt, millal järgmine klassiõhtu tuleb =)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar