6. aprill 2012

ÕHTULUGEMINE

Terve neljapäeva olid lapsed väga ootusärevil, sest õhtul oli ootamas vahva üritus - õhtulugemine.
Kella viieks kogunesime saali kohtuma kirjanik Andrus Kivirähkiga. Neljanda klassi tüdrukud Liisbet ja Anni-Anett lugesid ette oma lemmikjutud ja Andrus Kivirähk jutustas oma raamatutest, vastas meie küsimustele ja andis autogramme. Osadel lastel olid kaasa võetud isegi emade-isade raamatud.
Seejärel ootas meie klassi teekond raamatukokku. Raamatukogu töötajad Kadi ja Sirje olid meie jaoks mõelnud lõbusad kirjanduslikud mängud ning "aardejahi". "Aardejahil" tuli leida üles kirjad ja kirjade järgi jõudsime lõpuks salatuppa - aardekambrisse, kust leidsime magusad aarded - kommid.
Aardejahi peale olid kõhud siiski tühjaks läinud ning viimane aeg keha kinnitada. Pärast lugesime kaasavõetud raamatuid.
Pärast lugemise pooltundi kogunesime koridori joonistama. Juba hommikul olid lapsed end ise jaganud rühmadesse ja valinud välja raamatu, mille tegelastest pilte joonistada. Lemmikuteks osutusid "Lotte" ja "Kaka ja kevad".
Kui pildid valmis said, läksime klassi vaatama multifilmi "Kolm sõpra Prostokvaśinost".
Ja lõpuks saabus õhtu oodatuim hetk - disko. DJ-d olid saalis valmis sättinud tehnika ja õpetaja Riina juhendamisel tantsiti esimene pooltund. Seejärel sai igaüks proovida, kuidas tants ilma juhendamiseta välja tuleb.
Kella üheksa ajal hakkasid vanemad lastele järgi tulema ja nii mõnigi laps oleks veel hea meelega tantsima jäänud=)
Üritus oli tore ja lõbus ning lapsed läksid koju säravate silmadega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar