8. märts 2017

Tore tüdrukutepäev ja naistepäev

Meie algkooliperes on kena traditsioon tähistada naistepäeval tüdrukutepäeva. Poisid katsid selle tähtsa päeva puhul tüdrukutele kena laua:

Päeva kaunimad hetked olid siis, kui õpetaja Rassel ja kooli direktor kõikidele naisõpetajatele lilled kinkisid ja noormeeste ansambel meile õpetaja Heli kaasabil minikontserdi korraldasid. Õpetaja süda heldis laule kuulates, sest ansamblis laulsid ka õpetaja kolm "kümnendikku" Karl, Rasmus ja Jürgen. Nii südantkosutav on vaadata, kuidas algklassijütsidest on kasvanud toredad vahvad sirgeselgsed ja soliidsed noormehed!!!

Teise tunni ajal toimusid traditsioonilised tüdrukute võistlused. Võistlused mõtles välja ja viis läbi meie armastatud kehalise õpetaja Rassel. Suur tänu talle selle eest!


 Kallis õp. Marju ja 2.A klassi tüdrukud!

Õnnitlen teid naistepäeva puhul! Hispaanias on see väga tähtis päev, mil õnnitletakse kõiki tüdrukuid ja naisi. Soovin teile soovide täitumist ja et poisid ja mehed teist alati hooliksid. Klassi poistele soovin, et nad seda päeva meeles peaks ja käituksid vastavalt (ei unustaks klassiõdesid, õpetajaid ja oma lähedasi naissoost isikuid õnnitleda).

Parimate soovidega

Reinhold perega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar