8. märts 2016

Naljakas naistepäev ehk tralli täis tüdrukutepäev =)

Algklassiperel on tore traditsioon tähistada isadepäeva eel poistepäeva ja naistepäeval tüdrukutepäeva lustakate võistlustega. Teise tunni ajal kogunesimegi võimlasse. Kõik tüdrukud rivistati ühte pikka viirgu ja loendati nelja segavõistkonda. Esimeses võistluses panid tüdrukud padjale ümber padjapüüri või võtsid selle pealt ära. Selgus, et see oli päris keeruline tegevus ja eriti hädas olid esimeste klasside tütarlapsed. Kohe tõttasid neile appi dźentelmenidest noormehed ja ühisete jõududega saadi kenasti hakkama.
Teises võistluses pidid võistkonnad hästi kiiresti tähesegadikust kokku saama tänase päevaga seotud lause "Ilusat naistepäeva!" Võistkonnad seda muidugi ei teadnud ja seetõttu oli siblimist palju. Kolmandas võistluses "rõngastati" poisid hularõngaga. Tore oli vaadata, kui õrnalt tüdrukud rõngastega ümber käisid =)
Kuigi olid segavõistkonnad, elasid poisid elavalt kaasa just oma klassi tüdrukutele. Ja muidugi ei olnud täna tähtis, kes võitis, vaid tunti rõõmu toredast üritusest. Suur tänu kehalise õpetajale Moonikale vahvate võistluste eest!



Pärast maiustasime meie klassi noormeeste toodud kommidega. Kunstitunnis meisterdasime akendele kevadised märtsikellukesed. Need kaunid kevadlilled tegid meie klassi tänase päevaga sobivalt pidulikuks.      
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar