19. veebruar 2016

Tagasivaade nädalale ja uued eesmärgid

Taaskord käes reede ja klassitunnis vaatasime tagasi toimunud nädalale. Arutasime, kuidas saime hakkama reeglite ja eesmärkide täitmisega. Kuna meil on ikka mõnedel lastel raskusi vaikselt ja viisakalt sööklas söömisega, siis tegime ka väikese võistluse. Õpetaja jälgis iga päev, kuidas sööklas kord on ja kirjutas pärast söögivahetundi tublimad laudkonnad tahvlile. Sel nädalal oli kõige tublim neljas laudkond: Andri, Matilda, Laura-Liisa, Kristin-Britt, Berit ja Adeele.
Sel nädalal oli meil mitmeid pahandusi ja isegi paar väiksemat kaklust hoolimata sellest, et oleme sellest korduvalt ja korduvalt rääkinud. Lugesime lausa jutukest "Kaklus" ja luuletust "Röövpoiss". Ei tea kohe, kuidas saame lõpuks nii, et kõik tahaksid olla sõbralikud lapsed ning ei lahendaks probleeme üksteist lüües.
Nii nagu iga nädal, nii ka täna, valisime endi seast selle nädala tublimad, sõbralikumad ja reegleid kõige paremini täitvad lapsed. Tüdrukutest nimetati Meriliis (13 häält), Adeele ja Matilda (12 häält), Berit (11 häält), Reili (8 häält), Ketlin (2 häält), Liselle (1 hääl).
Poistest nimetati: Reinhold (12 häält, Andre (10 häält), Marcus-Sebastian (7 häält) ja Ruuben (4 häält).

Nüüd pakkusid lapsed välja järgmise nädala eesmärgid ja õpetaja kirjutas need märksõnadena tahvlile. Seejärel hääletasime ja kõige enam punkte saanud eesmärgid ongi meid uuel nädalal ees ootamas =)
1. Käitun lugupidavalt nii õpetajate, klassikaaslaste kui vanematega.
2. Õpin hoolega.
3. Käitun sööklas viisakalt.
4. Vahetunnis ei jookse ega karju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar