4. oktoober 2015

Meeleolukas õpetajate päev

Reedel tähistasime koolis õpetajate päeva. Kaks esimest tundi andsid oma õpetajad ja seejärel kaks tundi abituriendid. Juba hommikul ootasid õpetajat üllatused - lilled, laste endi joonistatud kaardid ja pildid, maiustused ja muidugi südamlikud õnnesoovid koos kallistustega =). Luise Susanna oli küpsetanud õunamuffineid ja Berit soolaseid näkileibu ja pakkusid nüüd oma maitsvaid küpsetisi õpetajale ja kaaslastele:
 Seejärel mängisime aabitsategelaste äraarvamismängu "Kes ma olen?" Liisusalmidega loosisime välja, kes on oma tegelase äraarvaja. Õpetaja kinnitas tegelase pildi lapse seljale ning nüüd pidi ta "kas" küsimusi esitades uurima välja, kes ta on. Teised lapsed võisid talle vastata "jah", "ei", või "nii ja naa". Ega see tegelase äraarvamine nii lihtne polnudki, aga nalja sai päris palju:
Kuna Hanna Alviine õppis õpetajate päeva aktuseks selgeks luuletuse, siis tegime talle klassis ka "peaproovi" =) Aktusel tuli luuletuse lugemine veelgi paremini välja. Väga tubli!
Seejärel usaldas õpetaja lapsed noore õpetaja Veronika hoolde, sest kõiki õpetajaid ootas abiturientide poolt kaetud kohvilaud. Vastavatud Grossi pood pidas õpetajaid õpetajate päeval meeles uhke tordiga:

Pidulikul aktusel sai kuulda meeleolukat kontserti ja õpetajatele kingiti kaart ja lilleõis.
          Tänan kõiki, kes mu päeva nii toredaks ja kauniks tegid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar