1. aprill 2015

Aprill! Aprill!

Hommikul tuli õpetaja kooli mureliku ja tõsise näoga ning teatas õpilastele, et kooli arvutites on viirus ning see levib ka interneti teel. Igaks juhuks tuleb hoida ka nutitelefonidega internetti minemast, sest äkki nakatab viirus ka telefone. Eks igaüks teab, kui raske oli terve päev oma näppe telefonidest eemal hoida, aga lapsed igaks juhuks seda siiski tegid. Päeva lõpus selgus, et tegelikult oli tegemist õpetajapoolse aprillinaljaga. Ihhiii!!!
Teise tunni ajal oli õpetajal vaba tund ning õpetajal oli vaja arvutisse minna. Selgus, et hiir ei toimi. Väike uurimisretk juhtmete juurde ja siis ka hiire alla - ja põhjus oligi käes!!!! Tõenäoliselt oli tegemist mõne kolleegi naljaga, sest nii oli juhtunud ka teiste õpetajate hiirtega =)

Matemaatika tunnis panime kokku arvutamislotot ning välja tulid naljapäevale sobilikud naljapildid:
Järgmisse tundi tulles ootasid õpetajat hoopis teistsuguse näoga lapsed kui tavaliselt. A-klass ja B-klass olid klassid ära vahetanud =) Ega siis midagi, tegime matemaatikatundi ka B- klassiga:




Väikseid aprillinalju tegi õpetaja päeva jooksul päris mitmeid. Kui vajalik on tähelepanelikult lugeda tööjuhiseid, selgus viimases tunnis, kus sai ninapidi veetud neid, kes töösse piisavalt ei süvenenud ning tegid seetõttu topelt rohkem tööd =)

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar