13. veebruar 2015

Valentinipäeva tähistamine

Hommikul ootas fuajees sõbrapostkast, mis sai juba enne tundide algust kohe täis =) Kuna "neljandikud" on igal aastal postiljonideks, siis oli see austav ülesanne seekord meie käes. Kõigepealt tuli kirjad sorteerida klasside kaupa ja siis klassidesse viia:

Esimene kirjasaadetis meie klassile
 Inglise keele tunnis rääkisime valentinipäeva sümbolitest, sõnavarast ja kommetest. Vaatasime sõnavara õppimiseks slaide, laulsime laulu "Skidemarink", kuulasime-vaatasime südamlikku juttu kassidest Pete ja Callie, mängisime sõnamängu ja lahendasime töölehel olevaid ülesandeid.
Tunnis tehtut saad veelkord vaadata siit:
Sõnavara slaididel:

Laul "Skidemarink":
Jutt "Pete the Cat Valentine´s Day is cool"
Tööleht:

 Eesti keele tunnis uurisime valentinipäeva ehk sõbrapäeva traditsioonide, lugesime toredat juttu "Isa - parim sõber" ning vaatasime õpetaja koostatud slaide "Vanasõnu ja ütlemisi sõprusest".
Matemaatika tunnis tuli arvutamislotot kokku pannes tore sõbrapäevasoov:
Eilses kunstitunnis meisterdasime sõpradele kaarte. Häid ideid saime inglise keele juttu kuulates ning nüüd kasutasime saadud mõtteid oma kaartidel. Kolmapäeval viltisime lapsevanemate Marili ja Kaido juhendamisel sõbrapäevaks kingitusi.

Meie koolis on tore sõbrapäeva traditsioon - tantsushow. Viiendaks tunniks tõttasimegi meie peamajja tantsuetendust vaatama. Tantse oli erinevates stiilides alates rahvatantsust kuni hip-hop´ini välja. Show lõpus toimus abiturientide traditsiooniline abieluettepanek, mis sai jaatava vastuse =). Kevadel on oodata klassipulmi.  
Suur-suur aitäh tantsuõpetajatele: õpetajad  Leida,  Lea, Riina ja Ave, treenerid Olga ning Rosa Maria! Tänu nende tublile tööle kõik need tantsud selgeks saadi.
Õhtul toimus sõbrapäevadisko. Õpetaja Riina näitas uuemaid tantsuvõtteid. Esimese poole tunni jooksul olid lapsed juba tantsimisest täitsa läbi, õpetaja Riinal seevastu jätkus särtsu ikka veel edasi tantsida! Vahva oli vaadata klasside etteasteid - playbox´e. Selle aasta lemmikuteks on Shakira ning jalgpall, sest lausa neljal korral kuulasime-vaatasime Shakirat (3 korda oli laul "Waka waka" ja üks kord "La la la"). Suured tänud helitehnikutele Riivole, Askole ja Märtenile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar