25. jaanuar 2019

Õhtulugemine

Meil on algklassides tore traditsioon vähemalt kord aastas kohtuda ühe vahva lastekirjanikuga. Seekord tuli meile külla kirjanik Indrek Koff. Üks väike esimese klassi poiss tormas õhinal saali ja hõiskas kõva häälega: "Hei, kutid, ma näen esimest korda päris elus kirjanikku!" =)
Indrek Koff´iga kohtumine oli teistest kirjanikest erinev juba seetõttu, et tema mängis meile kornetit. Ühe mõnusa õhtulugemise juurde käib ka toredate juttude ettelugemine. Soovijad said pärast osta kirjaniku raamatuid ja küsida autogrammi.

 Edasi toimusid tegevused töötubades. Meie esimene töötuba oli noortekeskuses, kus saime fotostuudios lavastada vahvaid pilte koos raamatutega. Fotograafideks  meie enda kooli suured tüdrukud Keili ja Sandra. Kindlasti leiab piltide lingi peagi kooli kodulehelt.

 Edasi suundusime raamatukogu töötuppa, kus raamatukoguhoidja Liia andis meile lahendamiseks ristsõna. Seintelt otsisime ristsõna küsimusi ja lahendused kirjutasime töölehele.

 Nuputamise ja teadmistega oli seotud ka järgmine töötuba. Meie kooli raamatukoguhoidja Sirje koostas meile Kahoot mängu, mida mängisime nutitelefonidega. Jagunesime võistkondadeks ja igal võistkonnal oli nutitelefon, millega küsimustele vastata. Küsimused olid valikvastustega ja lisaks õigele vastusele vajutamisega pidid olema ka väga nobe, sest kohad sõltusid ka kiirusest. Lapsed läksid nii hasarti, et palusid veel teise mängu  lisaks. Mõlemad mängud võitis võistkond "Originaalsed" (ADEELE, ANDRE ja MATILDA).

 Oli väga huvitav ja lahe õhtu! Lapsed ootavad juba uusi põnevaid kohtumisi ja saladuskatte all võib öelda, et ei tulegi kaua oodata, sest 22. veebruaril tuleb meile külla kirjanik Kätlin Vainola.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar