27. jaanuar 2017

Õhtulugemine

Meie algklassidel on juba traditsiooniks saanud õhtulugemise üritus. Oleme aja jooksul kohtunud paljude kirjanikega ning lapsed ootavad õhtulugemise üritust väga.
Eile oli meile külla tulnud kirjanik Andrus Kivirähk. Ta rääkis meile toredaid lugusid oma elust ning luges ette katkendeid endakirjutatud lugudest. Lastel olid kaasa võetud kirjaniku raamatuid ning pärast jagas Andrus Kivirähk ka autogramme.

Pärast kirjanikuga kohtumist ootasid meid erinevad töötoad. Raamatukogu tädi Liia tegi meiega vahvaid mänge. Esimeses mängus sai iga laps endale sedeli poole raamatu pealkirjaga. Nüüd tuli leida sõber, kellel oli pealkirja teine pool ning koos otsida üles ka see raamat:

Teises mängus laotas tädi Liia põrandale tähed ning Matilda ja Merit hakkasid nende tähtedega nimetama raamatukogus leiduvaid asju. Kui nemad hätta jäid, võisid kaaslased neid aidata:


Järgmine tegevus oli laste lemmik - söömine koos multifilmi vaatamisega. Luise soovitas ühte toredat inglisekeelset multikat ja me saime üsna hästi selle õpetlikust sisust aru.

Nüüd tõttasime meisterdama. Õpetaja Sirje õpetas meid meisterdama isemoodi lennukit paberirõngastest ja joogikõrtest. Ja tõepoolest see lennuk lendas imehästi:

 Kõige viimases töötoas nuputasime viktoriiniküsimuste kallal. Kõige rohkem punkte sai võistkond koosseisus Kristin Britt, Adeele, Meriliis ja Marcus-Sebastian. Tublid!

Oli väga vahva õhtupoolik ning suured tänud huvijuht Kristile, õpetaja Sirjele ja raamatukogutöötajale  Liiale!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar